Ποιοι Είμαστε

iEidiseis Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020 - 11:12

Το iEidiseis.gr είναι το νέο ενημερωτικό site με ειδήσεις, έκτακτη επικαιρότητα, αναλύσεις και πρωτογενές ρεπορτάζ για την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

Μία δυναμική δημοσιογραφική ομάδα, με επώνυμους δημοσιογράφους και υπογραφές σε όλα τα μεγάλα γεγονότα και την επικαιρότητα, στελεχώνει το ειδησεογραφικό site iEidiseis.gr.

Αποτελεί ένα πλήρες ειδησεογραφικό site, με άμεση ανταπόκριση στα έκτακτα γεγονότα, ενώ μεταδίδει όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο με εγκυρότητα και σοβαρότητα.

To iEidiseis.gr είναι ιδιοκτησία της NEWSROOM IKE.

Δημοσιογραφική Ομάδα

Η δημοσιογραφική ομάδα του iEidiseis.gr ενισχύεται διαρκώς:

Παναγιώτης Ευθυμιάδης

Κώστας Σαρρηκώστας

Βασίλης Σκουρής

Βασίλης Σφήνας

Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος

Παύλος Μαργαρίτης

Λήδα Πιμπλή

Πάνος Φλώκης

Στέφανος Νικήτας

Γιώργος Καπόπουλος (δημοσιογράφος-διεθνολόγος)

Χρήστος Μέγας (εργατικό ρεπορτάζ)

Μαρία Τσιλιμιγκάκη (ρεπορτάζ Υγείας)

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου (ρεπορτάζ Βουλής)

e-mail σύνταξης για Δελτία Τύπου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-mail εμπορικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-mail επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. επικοινωνίας: 210 6510957

ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 336

15341 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Τελευταία τροποποίηση στις Οκτ 01, 2020

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις