Ασταμάτητος μοιάζει ο Παναιτωλικός ο οποίος μετά την εκτός έδρας νίκη » επί της ΑΕΚ (2-1) και τη νίκη στο Κύπελλο επί του Ολυμπιακού με το ίδιο σκορ, κατάφερε να επιβληθεί του ΟΦΗ με 4-2 σε αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Super League.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα και κέρδισαν πέναλτι στο 8΄ όταν ο Μαρινάκης ανέτρεψε τον Μόρσεϊ στην περιοχή και την εκτέλεση ανέλαβε ο Μεντόσα, με τον Βάτερμαν να αποκρούει αρχικά όμως ο παίκτης του Παναιτωλικού πήρε το ριμπάουντ και να ανοίγει το σκορ.
Μετά από πολλές προσπάθειες και μεγάλο χρονικό διάστημα πίεσης, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 43΄ όταν μετά από κάθετη πάσα του Βούρου ο Νέιρα εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια της ομάδας του Αγρινίου και έγραψε το 1-1.
Όμως δύο λεπτά αργότερα (45΄) ο Μπαρμπόσα ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ, ο Κορνέλιους έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βάτερμαν και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Αγρινίου.
Οι παίκτες του Παναιτωλικού συνέχισαν με αμείωτο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραραν ξανά, αυτή τη φορά με τον Καρέλη, και ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1.
Στο 66ο λεπτό ο Νέιρα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κατάφερε να μειώσει σε 3-2 για τους Κρητικούς ενώ στο 80΄ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Μελίσσας απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Νέιρα και ενώ νωρίτερα ο Κορνέλιους είχε ανατρέψει τον Ντουρμισάι στην περιοχή.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση αλλά το γκολ ήρθε από την πλευρά του Παναιτωλικού όταν στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Βέργος βγήκε στην αντεπίθεση και πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.
Δείτε το βίντεο: