Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών: Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών, με τις αναμετρήσεις να είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

Διενεργήθηκε σήμερα (31/1) η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών, στα γραφεία της ΕΟΠΕ, με την κληρωτίδα να βγάζει ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

Ενδιαφέροντα είναι και τα υπόλοιπα παιχνίδια φάσης των «8» καθώς ο Αίας Ευόσμου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ηλυσιακό, η Θέτιδα Βούλας θα μονομαχήσει με τον ΑΟ Λαμίας 2013 και ο Πανναξιακός με τον ΑΟ Θήρας στο «κυκλαδίτικο ντέρμπι».

Επίσης, η ανακοίνωση τη της Ομοσπονδίας γνωστοποιεί ότι όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, ενώ οι ώρες διεξαγωγής και οι διαιτητές των αναμετρήσεων αναμένεται να ανακοινωθούν στην συνέχεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης:

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, Αίας Ευόσμου-Ηλυσιακός, Θέτιδα Βούλας-ΑΟ Λαμίας 2013 και Πανναξιακός-ΑΟ Θήρας είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, όπως προέκυψαν από τη κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 31/1 στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΕΚ

ΑΠΣ Αίας – Ηλυσιακός ΑΟ

ΑΣΠ Θέτις – ΑΟ Λαμίας 2013

Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΟ Θήρας

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τέλη κυκλοφορίας 2022: Μέχρι πότε έχει πάρει παράταση η πληρωμή
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Θέλω να κάνω παιδί με την Ιωάννα Τούνη
Chevron Right