Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ (17/1, 17:15), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Σίμος, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή των Κρητικών, με τους Γιάννου, Ντε Γκουζμάν, Μαρινάκη, Μεγιάδο, Ναμπί, Σακόρ, Φελίπε, Νοικοκυράκη και Μίγγο να απουσιάζουν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Κρητικών:
«Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (16/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (17/1, 17:15) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και αντίδρασης, άσκηση μεταβιβάσεων, μετάβασης και αγωνιστικό παιχνίδι.
Αναφορικά με τους τραυματίες, σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Απόστολος Γιάννου, όπως ο Jonathan De Guzman, ο οποίος έκανε και θεραπεία.
Ο Νίκος Μαρινάκης έκανε τρέξιμο στο γυμναστήριο.
Θεραπεία έκανε ο Miguel Mellado (είναι και τιμωρημένος), ο Adil Nabi και ο Vajebah Sakor, ενώ ο Ricardo Vaz συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.
Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν επίσης οι Felipe Souza, Βαγγέλης Νοικοκυράκης και Θοδωρής Μίγγος.
Η 21μελής αποστολή αποτελείται από τους: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκη, Weiss, Λυμπεράκη, Selimovic, Sturgeon, Neira, Solis, Βαφέα, Βούρο, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Γιαννούλη, Τσιλιανίδη, Sardinero, Γκαργκαλατζίδη, Στάικο, Γρίβα, Κοροβέση και Σουρνάκη».
https://www.instagram.com/p/CKGltihA9BN/