Αθλητισμός

Αϊτόρ: «Το σπίτι μας είναι η Λεωφόρος – Είναι η δική μας έδρα»

Το σχόλιο του Αϊτόρ αναφορικά με την έδρα του Παναθηναϊκού αλλά και με το κλίμα στις τάξεις της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ (10/1, 19:30), στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, με τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα να παραχωρεί συνέντευξη η οποία φιλοξενείται στο Match Programme της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ο Ισπανός εξτρέμ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της έδρας αλλά και του κλίματος που επικρατείς την ομάδα μετά τις δυσκολίες, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Ο Αϊτόρ ανέφερε:

«Ήταν σίγουρα μία δύσκολη κατάσταση (λόγω κρουσμάτων Covid-19). Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να είμαστε όλοι μαζί και να δώσουμε τη μάχη μας για να καταφέρουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Έχουμε επιπλέον κίνητρο να κερδίσουμε και για τους συμπαίκτες μας που δεν μπορούν να βρίσκονται κοντά μας».

Αναφορικά με την έδρα της ομάδας, τόνισε:

«Το ΟΑΚΑ είναι πολύ μεγάλο και έχει τον στίβο γύρω γύρω. Το σπίτι μας, το γήπεδό μας, είναι η Λεωφόρος. Είναι σπουδαίο να βλέπεις το έμβλημά μας, τα πράσινα και λευκά καθίσματα. Από μόνα τους αυτά μας δίνουν μία έξτρα ώθηση. Ξέρουμε ακόμα ότι είναι η δική μας έδρα, πως δεν την μοιραζόμαστε με άλλη ομάδα. Θα έλεγα πως είναι καλύτερα στη Λεωφόρο».

Όταν ερωτήθηκε για το τι του έχει κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση ως τώρα από το ελληνικό πρωτάθλημα, απάντησε:

«Η ένταση αλλά και οι μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Τα ντέρμπι στην Ελλάδα είναι σπουδαία. Μπορεί να μην έρχονται οι οπαδοί στα γήπεδα, αλλά μπορώ να φανταστώ πως θα είναι αυτά τα ματς με γεμάτες εξέδρες».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κρούσματα σήμερα 9/1: 800 νέα, 32 θάνατοι και 362 διασωληνωμένοι - Ανακοίνωση ΕΟΔΥ
Που εντοπίζονται τα 800 κρούσματα, οι περιοχές - Εκτίναξη στην Αττική με 301
Chevron Right