Αθλητισμός

Επανεκκίνηση της Premier League στις 17 Ιουνίου

Η Premier League  θα ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου με την Αγγλική ομοσπονδία να προβλέπει μία ακόμη συνεδρίαση για την οριστικοποίηση της ημερομηνίας.

Η αρχική συμφωνία των ομάδων της Premier League να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση στις 17 Ιουνίου είναι πλέον οριστική. Οι σύλλογοι συμφώνησαν στο να διεξαχθούν πρώτα οι δύο εξ αναβολής αγώνες Άστον Βίλα- Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι- Άρσεναλ, ενώ η κανονική ροή του πρωταθλήματος θα αρχίσει την Παρασκευή 19 Ιουνίου.

Οι ομάδες συζητούν για μία ακόμα επίσημη συνάντηση την ερχόμενη Πέμπτη για πιθανή τροποποίηση των ημερομηνιών, όμως σύμφωνα με την Αγγλική ομοσπονδία θα προσπαθήσουν να μην ξεφύγουν από το αρχικό πλάνο.
Όσον αφορά τις εξετάσεις για τον κορωνοϊό που υποβάλλονται οι παίκτες, 12 αθλητές και μέλη του προπονητικού επιτελείου έχουν βρεθεί θετικοί στους συνολικά 2.752 που έχουν εξεταστεί, με την ομοσπονδία να ετοιμάζει και τέταρτο γύρο εξετάσεων. Το «Project restart» όπως ονομάζεται προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές για την ασφαλή επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τζέισον Αντιγόνη: Σκέφτεται να μπει στο GNTM
Ηλεκτροκίνηση: Με επιδότηση η ανανέωση του στόλου των ταξί
Chevron Right