Αθλητισμός

Ρώμη: Χαμός από 100.000 φίλους των τζιαλορόσι – Αποθέωση Μουρίνιο

Αποθέωση της τροπαιούχου Ρόμα από 100.000 φίλους της στην «Αιώνια Πόλη».

Μία συγκλονιστική υποδοχή επεφύλαξαν περίπου 100.000 φίλοι της Ρόμα, στους ποδοσφαιριστές των «τζιαλορόσι» που θριάμβευσαν το βράδυ της Τετάρτης (25/5) στον τελικό με την Φέγενορντ, κατακτώντας το πρώτο Europa Conference League. 

Το πρώτο «πάρτι» στήθηκε στις εξέδρες της «Arena Kompatare» των Τιράνων και η συνέχεια δόθηκε στην «Αιώνια Πόλη», που… πλημμύρισε από χιλιάδες φίλους της Ρόμα, που πανηγύρισαν το πρώτο τρόπαιο του συλλόγου μετά το 2008.

Το ανοιχτό διώροφο λεωφορείο της Ρόμα στο οποίο είχαν επιβιβαστεί οι παίκτες και ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκίνησε την πορεία του Θέρμες του Καρακάλλα (από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα λουτρών στην αρχαία Ρώμη), για να φτάσουν στον Μέγα Ιππόδρομο και από εκεί στο Κολοσσαίο, γνωρίζοντας την αποθέωση απ’ τον κόσμο που ζητούσε με συνθήματα προς τη διοίκηση και την απόκτηση του… Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος μένει ελεύθερος απ’ τη Γιουβέντους.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Εορτολόγιο Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 27/5
Ο καιρός σήμερα Παρασκευή 27/5
Chevron Right