Αθλητισμός

Super League: Αναβλήθηκε το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και το Ιωνικός-Απόλλων Σμύρνης

Με ανακοίνωσή της, η Super League Interwetten γνωστοποίησε την αναβολή των αναμετρήσεων ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Ιωνικός-Απόλλων Σμύρνης στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Συνεχίζονται οι αναβολές αγώνων από την Super League Interwetten, καθώς σε πρόσφατη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι η αναμέτρηση των δύο «Δικεφάλων» αλλά και αυτή του Ιωνικού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης αναβάλλονται.

Η διοργανώτρια αρχή ακολουθεί τις οδηγίες που προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, και ενημερώνει ότι έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ. & ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Π.Α.ΟΚ. και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Άδωνις Γεωργιάδης: Ερώτημα
Η Euroleague ανέβαλλε την αναμέτρηση Μονακό - Ούνιξ Καζάν
Chevron Right