Περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη του μικρού τελικού της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι υπήρξαν επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.
Οι οπαδοί των δύο ομάδων στο πάνω διάζωμα της “Etihad Arena” έφτασαν κοντά, με την αστυνομία να είναι απούσα, ενώ «έφυγαν» κάποια αντικείμενα από τη μία πλευρά στην άλλη.

Στο σημείο βρίσκονταν κάποιοι άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου, οι οποίοι επιχείρησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση, την ώρα που οπαδοί έβριζαν ο ένας τον άλλον.
Μικρή ένταση μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού πριν από τον μικρό τελικό#FinalFour #FinalFour2025 #EuroLeague #EuroleagueFinalFour #Panathinaikos #AbuDhabi #Gazzetta #OlympiacosBC pic.twitter.com/82UOeBItiI
— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) May 25, 2025
Όμως, άμεσα αυξήθηκε η ασφάλεια και τα μικρής έκτασης επεισόδια σταμάτησαν.

Μάλιστα, μέχρι και ο στρατός του Άμπου Ντάμπι έκανε την εμφάνισή του στην κερκίδα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.