Αθλητισμός

Ο Φουρνιέ θέλει τον Βαλαντσιούνας στην Ελλάδα: «Μακάρι να πάει στον Παναθηναϊκό»

«Φοβερό τύπο και παίκτη», χαρακτήρισε τον Βαλαντσιούνας ο Φουρνιέ - «Όλοι βγαίνουν κερδισμένοι».
Γιόνας Βαλαντσιούνας Εβάν Φουρνιέ σε φάση στο NBA
AP Photo / Willie J. Allen Jr.

Την επιθυμία του να είναι ξανά αντίπαλος με τον Γιόνας Βαλαντσιούνας, αυτήν τη φορά στην Ελλάδα και όχι στο NBA, εξέφρασε ο Εβάν Φουρνιέ.

Ο Γάλλος γκαρντ του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του Λιθουανού σέντερ στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και δήλωσε ότι θα ήθελε να τον δει στα πράσινα, στον «αιώνιο» αντίπαλο της ομάδας του.

Ο Φουρνιέ άνοιξε διάλογο στο Twitter με τους οπαδούς των Πειραιωτών, απαντώντας σε μια σειρά από ερωτήσεις που αφορούσαν τον ίδιο, το μέλλον του μετά το μπάσκετ, το αγαπημένο του μέρος στην Αθήνα και το αγαπημένο του στοιχείο από την κουλτούρα των «ερυθρόλευκων».

Ο Γάλλος πρώην ΝΒΑer απάντησε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ότι ανυπομονεί να γνωρίσει τον αδερφό του, Κώστα, με τον οποίο θα είναι συμπαίκτες την επόμενη σεζόν στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα, ρωτήθηκε και για τον Βαλαντσιούνας και το ενδεχόμενο να έρθει και αυτός στην Ελλάδα, τονίζοντας: «Δεν ξέρω αν θα πάει στον Παναθηναϊκό, αλλά ελπίζω να πάει. Παίζω απέναντι στον Γιόνας από τότε που ήμασταν 15. Φοβερός τύπος. Φοβερός παίκτης. Φοβερός για το πρωτάθλημα. Όλοι βγαίνουν κερδισμένοι!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Γλυπτά του Παρθενώνα Chevron Left
Προκλητικός Φάρατζ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Αν είχαν παραμείνει στην Ελλάδα, σήμερα δεν θα υπήρχαν»
Ζάκυνθος: Παραλίγο τραγωδία με ΙΧ - Έπεσε πάνω σε πιστούς, κατέληξε σε κατάστημα
Chevron Right