Showbiz

Ξανά στην Ελλάδα ο Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο «βασιλιάς» του τένις κάνει διακοπές στη Μύκονο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε ξανά την εμφάνισή του στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στη Μύκονο.
mykonoslivetv

Στην Ελλάδα βρέθηκε ξανά, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με τη χώρα μας.

Αυτή τη φορά, ο «βασιλιάς» του παγκόσμιου τένις επισκέφθηκε τη Μύκονο μαζί με την οικογένειά του, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές και τις ομορφιές του νησιού.

Ο φακός του Mykonos Live TV τον κατέγραψε την ώρα που έβγαινε από τη θάλασσα στο γνωστό beach bar Nammos, όπου έγινε αμέσως αντιληπτός από θαυμαστές που τον πλησίασαν για μια φωτογραφία και λίγα λόγια.

Η επίσκεψή του αυτή ακολουθεί την πρόσφατη παρουσία του στην Αθήνα, όπου είχε επισκεφθεί σχολεία στο πλαίσιο των δράσεων του ιδρύματός του, γεγονός που είχε πυροδοτήσει φήμες περί ενδεχόμενης μετακόμισής του στην Ελλάδα.

Ο ίδιος, αν και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζήσει μελλοντικά στη χώρα, ξεκαθάρισε ότι οι επισκέψεις του σχετίζονται με τις φιλανθρωπικές του πρωτοβουλίες.

Κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, ο Τζόκοβιτς είχε επίσης γεύμα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
«Έγκλημα τιμής» στο Πακιστάν Chevron Left
Πακιστάν: Παγκόσμια οργή για το «έγκλημα τιμής» - Έγινε viral το βίντεο με τη δολοφονία ζευγαριού