Ο Τέλης Μυστακίδης εξέφρασε επίσημα το ενδιαφέρον του για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και καλεί σε συζητήσεις τους μεγαλομετόχους.
Συνεργάτης του επιχειρηματία έστειλε email στη διοίκηση της ΚΑΕ και ζήτησε να υπάρξει συνάντηση με τον Τέλη Μυστακίδη, προκειμένου να συζητήσουν τι θα γίνει με το μπασκετικό τμήμα του «δικεφάλου».
Το τετ-α-τετ των δυο πλευρών αναμένεται να γίνει το απόγευμα της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου (περίπου στις 19:30). Ειδικότερα, το ραντεβού έχει προγραμματιστεί μεταξύ εκπροσώπου του Μυστακίδη με τον πρόεδρο της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο, έπειτα την εκατέρωθεν ανταλλαγή emails.
Ο Τέλης Μυστακίδης έχει ενεργή συμμετοχή τις τελευταίες εβδομάδες στην «πραγματικότητα» του ΠΑΟΚ, με την πρόθεσή του για τη νέα Τούμπα, που έφερε «ντόμινο» εξελίξεων στον ΑΣ και όχι μόνο.