Εντυπωσιακό ξεκίνημα της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου των ανδρών, η οποία αντιμετωπίζει στο Καραϊσκάκη το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Λευκορωσίας, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.
Η «γαλανόλευκη» θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα συνδιοργανώσουν ΗΠΑ, Καναδάς και Μεξικό και ήδη από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειξε τις διαθέσεις της.
Μόλις στο 3′ ο Καρέτσας έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και ασίστ του Παυλίδη.
Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε 5 τελικές, οι 4 στην αντίπαλη εστία, αλλά η μπάλα κατέληξε μόλις μια φορά στα δίχτυα των Λευκορώσων.
Ωστόσο, στο 17′ αυτό άλλαξε, όταν οι Καρέτσας και Παυλίδης άλλαξαν… ρόλους. Ο πρώτος σέρβιρε και ο δεύτερος εκτέλεσε με κεφαλιά για το 2-0.
Και το… πάρτι της Εθνικής δεν σταμάτησε εκεί, αφού στο 21′ ο Μπακασέτας με ατομική προσπάθεια και εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» για το 3-0.