Αθλητισμός

Αντετοκούνμπο σε ρόλο DJ: Η Εθνική τα «έσπασε» στα αποδυτήρια με «Αλήτικη Αγάπη» και Light – Βίντεο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο... μεθυσμένος από τη νίκη και το χάλκινο μετάλλιο, άνοιξε live στο Instagram και χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν το ξέφρενο πάρτι της Εθνικής.

Δεκαέξι χρόνια αποχής από το βάθρο της ελίτ του μπάσκετ, τελείωσαν με τον πιο εκρηκτικό τρόπο για την Ελλάδα! Η Εθνική Ελλάδας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο EuroBasket μετά τη νίκη επί της Φινλανδίας στη Ρίγα το απόγευμα της Κυριακής 14/09, αλλά το πραγματικό show ξεκίνησε λίγο αργότερα – στα αποδυτήρια, με πρωταγωνιστή φυσικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο «Greek Freak»… μεθυσμένος από τη νίκη, άνοιξε live στο Instagram και χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν σε πραγματικό χρόνο το ξέφρενο πάρτι της Εθνικής.

@fotarasftbl GIANNIS SINGING🔥🔥 #fyp #giannisantetokounmpo #greek #greece #mpesfypgamw ♬ Smooth Strut (Syn) – Ah2

Με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, ο Γιάννης τραγουδούσε δυνατά το «Αλήτικη Αγάπη» του ΛΕΞ, το «Mosca» του Light και στη συνέχεια το εμβληματικό «Ας κρατήσουν οι χοροί» του Σαββόπουλου, μετατρέποντας τα αποδυτήρια σε σκηνή γλεντιού.

Ο ηγέτης της Εθνικής έδειξε ξανά πως δεν είναι μόνο ο κορυφαίος μέσα στο παρκέ, αλλά και η ψυχή της ομάδας, μοιράζοντας χαρά και συγκίνηση σε όλους όσοι τον παρακολουθούσαν.

Ο Κώστας Σλούκας έδωσε το δικό του σόου με μια πετσέτα τυλιγμένη στη μέση και παρασύροντας τους υπόλοιπους διεθνείς σε χορό.

Η εικόνα του έγινε viral.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Εμμανουήλ Καραλής Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου 2025 Chevron Left
Εμμανουήλ Καραλής: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου 2025
⁠iOS 26: Τι ώρα κυκλοφορεί σήμερα στην Ελλάδα – Ποια iPhone θα το λάβουν
iOS 26 Apple Iphone Chevron Right