Αθλητισμός

Αλίσα Νιούμαν: Η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης και μοντέλο του OnlyFans εξομολογείται – «Στον αθλητισμό ήμουν σεξουαλικοποιημένη»

Η Αλίσα Νιούμαν μίλησε για την καριέρα της και την απόφασή της να συνδυάσει το μόντελινγκ με τον αθλητισμό.
Αλίσα Νιούμαν

Η Αλίσα Νιούμαν, η Καναδή Ολυμπιονίκης του 2024 στο επί κοντώ, δεν περιορίζεται μόνο στον στίβο. Μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι, η 30χρονη αθλήτρια μίλησε στο περιοδικό Maxim για το πώς συνδυάζει τον πρωταθλητισμό με την καριέρα της στο μόντελινγκ και την παρουσία της στα social media, όπου αριθμεί σχεδόν ένα εκατομμύριο ακολούθους σε Instagram, TikTok και OnlyFans.

«Όταν ήμουν μικρή, μου έλεγαν ότι έπρεπε να διαλέξω: είτε ήμουν αθλήτρια, είτε ήμουν μοντέλο. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορούσα να είμαι και τα δύο» είπε η Νιούμαν. «Για πολύ καιρό, τους πίστευα και επέλεξα τον στίβο. Έδωσα όλη μου την καρδιά και την ψυχή» συνέχισε.

«Τώρα, βιώνω μια στιγμή που κλείνει τον κύκλο. Μεγάλωσα κάνοντας όνειρα να εμφανιστώ στο Maxim. Το να είμαι μέλος του περιοδικού τώρα μοιάζει σουρεαλιστικό και, ταυτόχρονα, ταπεινωτικό. Ειλικρινά, είμαι τόσο χαρούμενη με τη ζωή μου» πρόσθεσε.

Η πρώτη Καναδή αθλήτρια που κατέκτησε Ολυμπιακό μετάλλιο στο επί κοντώ μοιράστηκε τα συναισθήματά της στο βάθρο:  «Το ίδιο το μετάλλιο είναι απλώς μια στιγμή. Για μένα, η πραγματική μαγεία δεν ήταν καν το μετάλλιο. Ήταν το συναίσθημα του να βρίσκομαι σε άριστη φόρμα, πλήρως παρούσα και να τα δίνω όλα. Και τότε, όταν στάθηκα στο βάθρο, ένιωσα την άλλη πλευρά: την υπερηφάνεια του να είμαι Καναδή. Το να γνωρίζω ότι είχα γίνει η πρώτη γυναίκα από τη χώρα μου που κατέκτησε μετάλλιο στο επί κοντώ ήταν μια ταπεινωτική εμπειρία» τόνισε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAXIM (@maximmag)

Στη συνέντευξη, μοιράστηκε τον μεγάλο στόχο της στον στίβο: «Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για μένα είναι να διασφαλίσω ότι η επόμενη γενιά αθλητών θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τα όνειρά της».

Το 2022, όταν αποφάσισε να δημιουργήσει έναν λογαριασμό OnlyFans, η αθλήτρια δήλωσε: «Είτε μου άρεσε είτε όχι, στον αθλητισμό ήμουν φυσικά σεξουαλικοποιημένη από τα ρούχα και την εμφάνισή μου. Αν εμφανιζόμουν με κολάν και αθλητικό σουτιέν, οι άνθρωποι θα με σεξουαλικοποιούσαν ούτως ή άλλως. Έτσι, δεν σταμάτησα ποτέ. Όταν αποφάσισα να ξεκινήσω το OnlyFans, ήταν πολύ σημαντικό για μένα να είμαι μέρος κάτι που θα μπορούσα να ελέγξω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Eurojackpot κλήρωση σήμερα 30/9/2025: Μέχρι τι ώρα το δελτίο Chevron Left
Eurojackpot κλήρωση σήμερα 3/10/2025: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 28 εκατομμύρια ευρώ