Στην τελευταία του κατοικία στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών οδηγήθηκε σήμερα Παρασκευή (3/4) ο Βασίλης Γκούμας, σε μια συγκινητική τελετή όπου τον συνόδευσαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι συγγενείς, καθώς και πολλοί συμπαίκτες και αντίπαλοί του από τα χρόνια που ξεχώριζε στα παρκέ ως μέλος της Εθνικής Ελλάδας, του Πανελληνίου και της ΑΕΚ.
Στην κηδεία του «αυτοκράτορα» συγκεντρώθηκε πλήθος επωνύμων που θέλησαν να απευθύνουν το «ύστατο χαίρε» σε έναν από τους μεγαλύτερους έλληνες μπασκετμπολίστες, ο οποίος υπηρέτησε το άθλημα έως την τελευταία του στιγμή, μέχρι που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (30/3) σε ηλικία 79 ετών.
Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Βασίλης Κικίλιας, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, καθώς και ο τέως πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος.
Στεφάνια κατέθεσαν η ΑΕΚ και ο Πανελλήνιος, καθώς και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Επιπλέον, στεφάνια απέστειλαν ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης κ.ά, τιμώντας τη μνήμη ενός αθλητή που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο ελληνικό μπάσκετ.
Εικόνες από την κηδεία



