Αθλητισμός

Έκλεισε η συμφωνία Άρη και Ολυμπιακού για τον Ντουρμισάι

Ο Άρης θα πάρει τον Ντουρμισάι από τον Ολυμπιακό.

Οριστική συμφωνία υπάρχει ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό για τη μετακίνηση του Φιορίν Ντουρμισάι. Πριν από τα Χριστούγεννα οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την απόκτηση του Ελληνοαλβανού στράικερ.

Ο 23χρονος επιθετικός θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ άμεσα.

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε πως τα βρήκε σε όλα για την αγορά του ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό και πλέον τις επόμενες ημέρες ο νεαρός άσος θα ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Θυμίζουμε πως φέτος ο Ντουρμισάι πραγματοποίησε 9 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπέβερεν που ήταν μέχρι σήμερα ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του, ενώ είχε σκοράρει δύο γκολ για το Κύπελλο του Βελγίου.

πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
ΟΤΕ: Απεργία ως 12 Ιανουαρίου αποφάσισαν οι εργαζόμενοι
Τουρκία: Στις 2 Ιανουαρίου θα αποφασιστεί η αποστολή στρατευμάτων στη Λιβύη
Chevron Right