Κωνσταντίνος Σαρρηκώστας

Κωνσταντίνος Σαρρηκώστας

… ή καλύτερα γιατί το Αγαθονήσι είναι ένα από τα νησιά που διακαώς επιθυμούν οι Τούρκοι. 

H πανδημία του κορονοϊού, εκτός από  πόνο και οδύνη που προκαλεί από τον χαμό των συμπολιτών μας, αλλάζει ριζικά τον προσανατολισμό και το νόημα της ζωής.

Δεκάδες είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για όσα έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα στον Έβρο. Η δήλωση Δένδια και η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ.

Το 62.46% εκ των ανέργων είναι γυναίκες. Αναλυτικά τα στοιχεία του ΟΑΕΔ.

Επτά ερωτήσεις και επτά απαντήσεις για τον κορονοϊό από τον Πρύτανη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αθανάσιο Δημόπουλο στο iEidiseis.

Μαύρα είναι τα μαντάτα για την αγορά εργασίας, όπως προκύπτει από τη έκτακτη έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ. Ο χειρόιτερος Απρίλιος των τελευταίων 20 ετών!

Πώς καταγράφονται οι αιτίες ενός θανάτου και γιατί τελικά είναι σωστή η πρακτική της Ελλάδας για την λίστα των νεκρών από κορονοϊό. Οι απαντήσεις του κορυφαίου Έλληνα ιατροδικαστή Νίκου Καρακούκη.

Τον τρόπο με τον οποίο η επιστήμη έχει απλώσει έναν... πελώριο μεγεθυντικό φακό πάνω από τους πολίτες και παρακολουθεί την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα, εξηγεί στο iEidiseis, ο αν. καθηγητής Επιδημιολογίας – Προληπτικής Ιατρικής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής, του ΕΚΠΑ Δημήτρης Παρασκευής.

Ήταν η πρώτη φορά που οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο Νίκος Χαρδαλιάς με έκαναν να νιώθω άβολα και πολύ περίεργα για το τι μας ξημερώνει.

Στην άρση των μέτρων αναφέρθηκαν Τσιόδρας - Χαρδαλιάς. Οι κανόνες υγιεινής και η νέα καθημερινότητα μέχρι να βρεθεί εμβόλιο.

Σελίδα 1 από 2

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ