Βασίλης Σκουρής

Βασίλης Σκουρής

Νέα οικονομική πρόταση, σαφώς βελτιωμένη, δεσμεύεται να καταθέσει το Παρίσι στις αρχές φθινοπώρου. Το παρασκήνιο και η «δυναμική παρέμβαση» του Μακρόν στην ελληνοτουρκική κρίση στο Αιγαίο.

Διπλωματικός πυρετός με στόχο την εκτόνωση της κατάστασης στο Αιγαίο, ενώ τα τουρκικά πλοία εξακολουθούν να «σουλατσάρουν» εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Τι ζητά η Αθήνα από Ουάσιγκτον, Βερολίνο και Βρυξέλλες. Το θέμα νέου «ατυχήματος» θέτει ο Δένδιας μετά τη σύγκρουση του «Κεμάλ Ρέις» με την «Λήμνο».

Τι είπαν πρωθυπουργός και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον τρόπο αντιμετώπισης της τουρκικής πρόκλησης και τι συνέβη τότε νοτίως του Καστελόριζου.

Κομβικό σημείο για την ανάκαμψη της αξιωματικής αντιπολίτευσης η επανεκκίνηση με τη διεξαγωγή του Συνεδρίου.

Ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να κάνει κάτι που μειώνει το ρόλο του, παρά την επιμονή της αντιπολίτευσης- πλην ΚΚΕ.

Το Μαξίμου εκτιμά ότι το «θερμό κλίμα» με την Άγκυρα στο Αιγαίο βοηθά στην πραγματοποίηση ενός διαλόγου χωρίς μεγάλες αντιδράσεις στο εσωτερικό της χώρας. Γιατί βοηθά το διάλογο η ήττα της «λαϊκής δεξιάς» στο εσωτερικό της ΝΔ.

«Πίεση» και προς την Αθήνα από το Βερολίνο - Τι διαρρέει. Γιατί «εξαφανίστηκε» από το κάδρο την ώρα της κρίσης ο Μακρόν. «Διστακτική» -προς το παρόν; - η Ευρωπαϊκή Ένωση για την έκτακτη σύγκλιση του Συμβουλίου Εξωτερικών, που ζήτησε την Τετάρτη ο Νίκος Δένδιας.

Επανελήφθησαν εξαγγελίες που είχαν και πάλι γίνει, ενώ από Σεπτέμβριο θα μεγαλώσει κατά πολύ η χρησιμοποίηση των αστικών συγκοινωνιών, παράλληλα με την ένταση της πανδημίας!

Σελίδα 1 από 47

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις