Το κομμάτι της μαγειρικής στο σημερινό «Πάμε Δανάη» έκρυβε μια έκπληξη. Η Δανάη Μπάρκα υποδέχθηκε στην εκπομπή της την αγαπημένη της γιαγιά Τούλα, η όποια, με τη βοήθεια του Απόστολου Ρουβά, μας έδειξε πως βάφονται τα αυγά και μοιράστηκε ιστορίες του Πάσχα από την εποχή που τα εγγόνια -10 παρακαλώ- ήταν μικρά.
Φυσικά, όπως έδειξε η γιαγιά Τούλα, η επιτυχία των πασχαλινών αυγών έγκειται στην πιστή τήρηση 2-3 κανόνων, τους οποίους περιέγραψε αναλυτικά.
Δείτε το σχετικό βίντεο: