Βασίλης Σκουρής

Βασίλης Σκουρής

Μαραθώνιος και όχι αγώνας δρόμου η μάχη για την εκλογή προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής.

Μόνο με πρόωρες εκλογές ο πρωθυπουργός θα μπορέσει να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο με την Τουρκία. Αμφίσημο το Μαξίμου, δείχνει απλώς να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο.

«Όχι» από τον πρώην πρωθυπουργό σε διερευνητικές επαφές, προσφυγή στη Χάγη και σε Συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία! «Τον επεκτατιστή μόνον αποτρεπτικά μπορείς να τον αντιμετωπίσεις», διαμηνύει ο πρώην πρωθυπουργός, διαφοροποιούμενος πλήρως από την κυβερνητική πολιτική στα ελληνοτουρκικά.

«Νομίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα επιδιώξει να πάει το συντομότερο σε εκλογές καθώς ο χρόνος δουλεύει εναντίον του. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα του δοθεί αυτή η δυνατότητα. Αν όμως του δοθεί θα το πράξει», δηλώνει ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ , σε μια συνέντευξη που μιλάει για όλα.

Οι συμφωνίες της εταιρείας προβλέπουν ότι θα παραδίδει δόσεις (όχι μπουκαλάκια…) εμβολίου και για αυτές τις δόσεις θα πληρώνεται! Τώρα αυξάνει τις δόσεις που έχει το κάθε εμβολιο! Τι γράφει το Κ-REPORT του Κώστα Καλλίτση.   

Ποιοι συμμετέχουν - Ποιος ο σκοπός της ενόψει και των εξελίξεων στο νησί 

Αρχίζουν και νομικές προσφυγές χωρών-μελών της ΕΕ κατά φαρμακοβιομηχανίας! Γιατί η Κομισιόν δεν δίνει στη δημοσιότητα τις συμβάσεις που έχει υπογράψει, υποστηρίζοντας ότι είναι …απόρρητες;

Συνολική επαναδιαπραγμάτευση των σχέσεών της με Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες επιδιώκει η Άγκυρα 

«Ελλάδα και Τουρκία είχαν συγκλίνει προς μια συμφωνία το 2004. Στο θέμα των χωρικών υδάτων είχε γίνει αποδεκτή μια formula για διαφοροποιημένη επέκταση (12, 10, 8, 6) με εναρμόνιση και του εύρους του εναέριου χώρου, ενώ κάποια άλλα θέματα (οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας, κλπ.) θα παραπέμπονταν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης», τονίζει ο γνωστός καθηγητής και πρώην πρέσβης. 

Σελίδα 1 από 96

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις