Βασίλης Σκουρής

Βασίλης Σκουρής

Αρνείται να συμμορφωθεί με τους νόμους της πολιτείας του Νιού Χαμσάιρ για την αντιμετώπιση της πανδημίας, που προβλέπουν πολλαπλές λαβίδες και διαφορετικά ποτήρια για τη Θεία Μετάληψη! Αποτέλεσμα να νοσήσουν έξι ομογενείς στην κοινότητα του Αγίου Νικολάου Πόρτσμουθ, να κλείσει ο ναός και να απειλούνται με κλείσιμο όλες οι Εκκλησίες στην πολιτεία και όχι μόνο!

Σημαντική παρέμβαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με επιστολή σε Γερμανική Προεδρία, Γαλλία και ευρωσοσιαλιστές ενόψει της Συνόδου Κορυφής.

Πιέσεις από βουλευτές της ΝΔ για ακόμα σκληρότερα μέτρα. Η κυβέρνηση επιχειρεί να μετατρέψει το θέμα σε πολιτική αντιπαράθεση με την αξιωματική αντιπολίτευση, επιδιώκοντας να αποκρύψει τα αιτήματα των μαθητών και να μεταφέρει τη συζήτηση από τις δικές της ευθύνες!  

Το ...πυρ του πρωθυπουργού στην κυβέρνησή του, αναδεικνύει τα προβλήματα μεταξύ των υπουργών και την προσπάθειά του να εμφανιστεί υπεράνω. Με το «καλημέρα» ο Χρήστος Σταϊκούρας επιβεβαίωσε τη διαφωνία του με τον Νότη Μηταράκη, στο στόχαστρο η Κεραμέως. Ανοίγουν ξανά τα σενάρια ανασχηματισμού...

Καθοριστική για το μέλλον μια καταδικαστική ή μια απαλλακτική απόφαση του δικαστηρίου. Μεγάλη κινητοποίηση, που δεν θα μπορέσει να αποτρέψει κανένας κορονοϊός.

Πραγματοποιήθηκε ο έκτος γύρος των τεχνικών συνομιλιών, που δεν θα… συμμετείχαμε.

 

«Αυτό δεν γίνεται», ήταν η απάντηση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, που ζήτησε πρωτόκολλα για άνοιγμα των σχολικών μονάδων με τον τρόπο που έγινε. Σε ποιους άλλους τομείς δεν εισακούστηκε η υγειονομική επιτροπή του Σωτήρη Τσιόδρα;

 

Οι δυο αντιπρόεδροι της κυβέρνησης και ο υπουργός Οικονομικών, τις ώρες που στη συμπρωτεύουσα ήταν οι Μάικ Πομπέο και Νίκος Δένδιας ήρθαν με απευθείας πτήση από τα Σκόπια, με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Η σύγκριση σχετικών αποσπασμάτων, αν και είναι ακόμα νωρίς για οριστικά συμπεράσματα.

 

Να αναζητηθεί ο υπεύθυνος και να αποδοθούν ευθύνες, ζητούν οι «μακεδονομάχοι» του κόμματος. Τα τηλεφωνήματα που ανησύχησαν το Μαξίμου.

 

Σελίδα 1 από 62

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις