Καιρίδης – Κεφαλογιάννη: Στο ίδιο κόμμα, αλλά απέναντι για τη συνεπιμέλεια

Τα «ξίφη» τους διασταύρωσαν Δημήτρης Καιρίδης και Όλγα Κεφαλογιάννη το πρωί της Πέμπτης, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση για το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια, στο Πρώτο Πρόγραμμα.
Καιρίδης – Κεφαλογιάννη: Στο ίδιο κόμμα, αλλά απέναντι για τη συνεπιμέλεια
EUROKINISSI

14:16 - 20/05/2021

Αντίθετοι μέσα στο ίδιο κόμμα. Δημήτρης Καιρίδης και Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκαν απέναντι σήμερα το πρωί στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην εκπομπή «Καθρέφτης» του Χρήστου Μιχαηλίδη για το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια.

«Η ελληνική κοινωνία έχει αλλάξει. Ο ρόλος των μπαμπάδων έχει αλλάξει σε σχέση με προηγούμενες εποχές και πρέπει να εναρμονιστεί και ο νόμος, τον οποίο στηρίζω απόλυτα» είπε ο Δημήτρης Καιρίδης, βουλευτής της ΝΔ και καθηγητής Διεθνών Σχέσεων. «Δεν μπορούμε να νομοθετούμε, δημιουργώντας στην πράξη περισσότερα προβλήματα απ’ όσα υπάρχουν» αντέτεινε η Όλγα Κεφαλογιάννη, επίσης βουλευτής της ΝΔ.

«Στη χώρα μας ζούμε μια τραγωδία, γιατί στην πλειοψηφία των υποθέσεων έχουμε αποκλειστική επιμέλεια από ένα γονέα και αποκλεισμό του άλλου» ανέφερε ο κ. Καιρίδης, «το νομοσχέδιο έχει γραφτεί σαν να απευθύνεται στον ένα γονέα και μάλιστα σε αυτόν με τον οποίο το παιδί δεν μένει μαζί» επισήμανε η κ. Κεφαλογιάννη.

«Η βασική φιλοσοφία τον νομοσχεδίου είναι ότι αυτό που γίνεται εντός γάμου, να συνεχίζεται και εκτός γάμου στη ανατροφή των τέκνων» τόνισε ο Δημήτρης Καιρίδης και συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα υποχωρήσει και πως περίμενε αντιδράσεις από την άκρα δεξιά, αλλά όχι από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Ροή Ειδήσεων