Πολάκης για Κεραμέως: Είστε Βαλκάνια, ορθόδοξη, ταλιμπανική ακροδεξιά

Επίθεση στη Νίκη Κεραμέως εξαπέλυσε και ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή την απόφασή της να διδάσκεται η Ιστορία με τρόπο που «να αναπτύσσει την εθνική συνείδηση».
Πολάκης για Κεραμέως: Είστε Βαλκάνια, ορθόδοξη, ταλιμπανική ακροδεξιά
iEidiseis

iEidiseis

16:56 - 06/09/2019

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατηγορεί την κ. Κεραμέως ότι δεν είναι «φιλελεύθερη αστός πολιτικός» ενώ τονίζει ότι επιστροφή στην εποχή της «Διάπλασης των Παίδων», «δεν θα υπάρξει».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«ΟΧΙ κυρία Κεραμεως!! Δεν σας νοιάζει τόσο η ανάπτυξη "εθνικής συνείδησης" μεσα απο το μάθημα της ιστορίας ,αλλα η ΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ταξικής συνείδησης στα παιδιά των φτωχότερων λαϊκών στρωμάτων !!!

-ΟΧΙ κυρία Κεραμεως .Δεν είστε φιλελεύθερη αστός πολιτικός. Ειστε μίξη βαλκανιας ορθόδοξης ταλιμπανικης Ακροδεξιάς με το νεοφιλευθερισμο της Θάτσερ!!!

Ο κρότος θα ειναι μεγάλος.... γιατι επιστροφή στην εποχή της "διάπλασης των Παιδων" ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!!!», γράφει ο Παύλος Πολάκης στο facebook.

Υπενθυμίζεται πως στόχος της νέας ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας είναι η Ιστορία «να πάψει να είναι κοινωνικού χαρακτήρα» αλλά «να αναπτύσσει την εθνική συνείδηση» σύμφωνα με όσα ανέφερε η Νίκη Κεραμέως σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του Alpha την Πέμπτη.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν αμέσως συζήτηση και αντιδράσεις, ενώ ο πρώην υπουργός Παιδείας, κ. Γαρβρόγλου, έκανε λόγο για «άγνοια, εμπάθεια, ιδεολογικό πόλεμο» αλλά και «ασχετοσύνη για επιστημονικά θέματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κεραμέως θέλει «Ιστορία που θα αναπτύσσει την εθνική συνείδηση»

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων