Αντώναρος για Παπαδημητρίου: Δεν ανασκεύασε

Τη δήλωση του πρώην δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ και νυν βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, για το «απαράδεκτα φθηνό νερό» σχολίασε ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.
Αντώναρος για Παπαδημητρίου: Δεν ανασκεύασε
iEidiseis

iEidiseis

16:39 - 20/09/2019
Τελευταία ενημέρωση: 16:48 - 20/09/2019

Με ανάρτησή του στο facebook, επεσήμανε ότι: «Ο Παπαδημητρίου - που σημειωτέον ΔΕΝ ανασκεύασε τις δηλώσεις του στη συνέντευξη που έδωσε στο Ν. Χατζηνικολάου - δεν είναι απλά ότι το "νερό είναι απαράδεκτα φθηνό" στη χώρα μας. Είπε ότι το νερό είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ απαράδεκτα φθηνό».

«Η διαφορά της μιας λεξούλας (που περιέργως αποσιωπούν κι οι περισσότεροι όσων των επικρίνουν) είναι τεράστια», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ισχυρίστηκε ότι το νερό είναι «απαράδεκτα φθηνό», ενώ συμπλήρωσε ότι «πρέπει να εξηγήσουμε γιατί πρέπει να έχει τη σωστή τιμή».

Αναλυτικά, τόνισε: «Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα. Πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας στη διαχείριση των υδάτινων πόρων. Πολύ καλό παράδειγμα για τον Ασωπό. Η προσπάθεια που γίνεται είναι σχεδόν πρότυπη».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων