Πολάκης προς «βοθροκάναλα»: Θα πολεμώ, θα μιλώ, θα γλεντώ - Σας έχω

Η ανάρτηση Πολάκη κατά της Αγαπηδάκη, αλλά και η αναπαραγωγή της κόντρας που ξέσπασε εντός ΣΥΡΙΖΑ για το πρόσωπο του από τα ΜΜΕ, οδήγησαν σε νέα ανάρτησή του
Πολάκης προς «βοθροκάναλα»: Θα πολεμώ, θα μιλώ, θα γλεντώ - Σας έχω
iEidiseis

iEidiseis

22:43 - 29/11/2019
Τελευταία ενημέρωση: 23:07 - 29/11/2019

Με φόντο την αναπαραγωγή των αντιδράσεων στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη εναντίον της Ειρήνης Αγαπηδάκη, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επανήλθε σήμερα με νέα ανάρτηση του «προς βοθροκάναλα».

«Προς Βοθροκάναλα που βρήκαν πάτημα κι έχουν λυσσάξει απ το πρωί», έγραψε στο facebook: «Και θα πολεμώ και θα μιλώ και θα γλεντώ και θα τραγουδώ και θα χορεύω και θα ταξιδεύω και θα ψαρεύω και κουδούνια θα σας κρεμώ! (Πάρτε με τη σειρά τις φωτογραφίες)».

«Γιατι ΜΠΟΡΩ ,γιατί σας ΕΧΩ....με τη "δίκη μου" αριστερά ..... που 'ναι μεγάλη δυνατή και αποφασισμένη!», κατέληξε.

Όπως επισημαίνει στο κείμενο του, συνοδεύει την ανάρτηση με φωτογραφίες του:

ΠΟΛΑΚ

Υπενθυμίζεται πως στο εσωκομματικό πεδίο, συνεχίζεται η κόντρα, μετά την επίθεση του Παύλου Πολάκη στην εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Μετά το «άδειασμα» στον πρώην αν. υπουργό Υγείας, από πλευράς Τομέα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου επικεφαλής είναι ο Πάνος Λάμπρου, μέλος της ΠΓ του κόμματος, ο Παύλος Πολάκης πέρασε στην αντεπίθεση, αναρτώντας το κάτωθι σχόλιο:

«Πως μούρθε αυτό το τραγούδι στο μυαλό ,δεν μπορώ να καταλάβω….”Στου Παπα-ΛΑΜΠΡΟΥ την αυλή”

Ίσως γιατί εκπέμπει “αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες “μιας βουκολικής ζωής που τα βασικά ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ είναι η καθάρια φύση ,η λεβεντιά και η ελευθερία… κι όποιος καταλάβει κατάλαβε».

Μέρος της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ επικροτεί τις πράξεις του βουλευτή του κόμματος, κάνοντας σχετικά σχόλια κάτω από τις παραπάνω αναρτήσεις.

Ωστόσο, ηγετικά στελέχη της Κουμουνδούρου έχουν παραμείνει σιωπηλά, ενδεχομένως δείχνοντας έτσι τη δυσαρέσκεια τους για το «θόρυβο» που ξεσήκωσε ο Παύλος Πολάκης.

Τι είχε γράψει ο Πολάκης

Υπενθυμίζεται ότι πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε σχολιάσει παλιότερο άρθρο της Ειρήνης Αγαπηδάκη, προσβλητικό για τον ίδιο, ως εξής:

«Από τη "μελέτη" του πονήματος φαίνεται πως το πρόβλημα της είναι βαριά ψυχωσική συνδρομή (και όχι απλή νεύρωση) που χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα. Παιδικά τραύματα, κακοποίηση, στέρηση, ανικανοποίητες επιθυμίες;;; Θα το βρουν οι ειδικοί στο Αιγινήτειο η στο Δαφνί που πρέπει να επιληφθούν επειγόντως καθώς απο την εκδήλωση των συμπτωμάτων έχει περάσει αρκετός καιρός και σίγουρα θα έχει επιβαρυνθεί κλινικά...».

MHTSOTAKHS EIRHNH POL

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων