Τα πυροτεχνήματα στον νυχτερινό ουρανό της Αθήνας τη βραδιά της Πρωτοχρονιάς ήταν ένα από τα πράγμματα που δεν άλλαξαν κατά τη διαφορετική αλλαγή έτους που γιόρτασε χθες ο Δήμος της πρωτεύουσας, όπως και του Πειραιά.
Τα βεγγαλικά φώτισαν τους άδειους δρόμους της πόλης στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για το 2021, ενώ πολλοί πολίτες παρακολούθησαν το εντυπωσιακό θέαμα από ταράτσες και μπαλκόνια.
https://www.facebook.com/CityofAthensOfficial/posts/2820210051544511
Φυσικά, αρκετά νωρίτερα από τις 00:00, η εικόνα σε της Αθήνας ήταν εκείνη έρημης πόλης, καθώς σε ισχύ βρισκόταν ήδη η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας όπως και τα λοιπά μέτρα για τον κορονοϊό, τα οποία, ευχή όλων είναι σύντομα να αποτελέσουν παρελθόν, όπως και η πανδημία που σημάδεψε τον παλιό χρόνο.
- Δείτε φωτογραφίες από το χθεσινοβραδυνό σόου πάνω από την Ακρόπολη:
- Δείτε σχετικά στιγμιότυπα και στα ακόλουθα βίντεο:
Εξάλλου, ο Πύργος του Πειραιά έδωσε το σύνθημα της αντίστροφης μέτρησης για την έλευση του 2021, με τα φώτα του να πάλλονται σε ένα ειδικά προγραμματισμένο θέαμα με εναλλασσόμενα εντυπωσιακά χρώματα και δυναμική.
Ακριβώς στην αλλαγή του χρόνου και τις πρώτες στιγμές του 2021, ένα συγχρονισμένο show, φωτισμών, εντυπωσιακών εναέριων πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών με χρώμα, ρυθμό και ένταση, φώτισε τον Πειραϊκό ουρανό σε ένα υπερθέαμα ορατό και από τις 5 Δημοτικές Κοινότητες, σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά.
Ταυτόχρονα, ο Δήμος Πειραιά υποδέχθηκε, τις πρώτες στιγμές του νέου έτους, το πρώτο πλοίο που έφτασε στο μεγάλο λιμάνι το 2021, το «BLUE STAR CHIOS», φωταγωγώντας το μνημείο του «Λέοντος του Πειραιώς» στο Χατζηκυριάκειο και φωτίζοντας το πλοίο κατά την είσοδό του στο λιμάνι.
- Δείτε φωτογραφίες: