Στέφανος Νικήτας

Στέφανος Νικήτας

Άγνωστος πυροβόλησε ελληνορθόδοξο ιερέα, στο 7ο διαμέρισμα της Λυών και στη συνέχεια διέφυγε.

Φωτιά από άγνωστη αιτία ξέσπασε σε υποσταθμό της ΔΕΗ, στη Λυκόβρυση. Κινδύνευσαν σπίτια.

 

Στο κτήμα Κίκονες βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στα πλαίσια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.  Η Οινολόγος του Κτήματος κα Μελίνα Τάσσου μας παραχώρησε μια συνέντευξη τόσο για την τιμητική επίσκεψη όπως τη χαρακτήρισε της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας αλλά και για την πορεία του κτήματος προς την κατάκτηση της κορυφής της ποιότητας των κρασιών της.

 

 

Σε πλήρη αναρχία βρίσκονται πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό. Σε επιφυλακή η Εθνοφρουρά. O Τραμπ έριξε και πάλι λάδι στη φωτιά από το twitter.

Η Σταυρούλα μας εξηγεί πώς επηρέασε την προσωπική ζωή, τη δουλειά και την καθημερινότητα της η καραντίνα, πώς είναι να δουλεύεις σε υπεύθυνη θέση από το σπίτι και πώς κάθε δυσκολία μπορεί να αποτελέσει αφορμή για αυτοβελτίωση.

Κάπου εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν την προσοχή μας. Για την ευαισθησία τους, τις αξίες τους, τη δημιουργικότητα και το έργο τους. Για κάποιους ανθρώπους, απλούς, καθημερινούς, όλα τα παραπάνω αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που αποφάσισαν κάποια στιγμή στη ζωή τους να κάνουν τα πράγματα διαφορετικά και να προσφέρουν ένα πολύ σημαντικό έργο.

 

Οι Ολλανδίκες Αρχές προτρέπουν τους singles να βρουν κάποιον «σεξουαλικό φίλο» κατά τη διάρκεια της καραντίνας, μετά από κριτική που ασκήθηκε για τους «υπερβολικούς» κανόνες του lockdown. 

 

Συνέντευξη του Νiκήτα Γεωργόπουλου, ιδρυτή της E-MAILIT στο iΕidiseis. Πώς ενα side-project έγινε υπηρεσία σε 194 χώρες φτάνοντας τις 4 δισεκατομμύρια εμφανίσεις, σε σύνολο περίπου 20 χιλιάδων ιστοσελίδων.

Ακόμα και στην εποχή του κορονοϊού υπάρχουν άνθρωποι που δημιουργούν. Τρανό παράδειγμά οι χορευτές του LDA lilly's dance art  που χορογράφησαν μόνοι τους μια παράσταση από τα σπίτια τους. Δείτε το αποτέλεσμα.

 

Οι αμερικανικές αρχές απευθύνουν έκκληση σε όσους πάνε στις παραλίες να τηρούν τουλάχιστον τις αποστάσεις ως μέτρο πρόληψης κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Σελίδα 1 από 24

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις