Παύλος Μαργαρίτης

Παύλος Μαργαρίτης

Εξακολουθούν να «ανησυχούν οι αριθμοί των εισαγωγών αλλά και το γεγονός ότι δε μειώνονται τα κρούσματα», σύμφωνα με όσα λέει η κ. Γκάγκα στο iEidiseis.

Ο Βασίλης, έχοντας ήδη κινηθεί νομικά σε βάρος ανθρώπου του θεάτρου για βιασμό και αποπλάνησή του όταν ο ίδιος ήταν 15 μόλις ετών, μίλησε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεωνόρας Μελέτη, με την καταγγελία του για το σπίτι όπου πάντα «υπήρχε εκεί ένα παιδί να περιμένει» να σοκάρει.

«Καμπανάκι» από τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ για την αυξανόμενη ροή των ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της Αττικής. Έως και 130 τα ύποπτα κρούσματα που διακομίζονται στα νοσηλευτήρια του ΕΣΥ καθημερινά, σύμφωνα με τον κ. Μαθιόπουλο.

Τη λήψη νέων μέτρων για τον έλεγχο της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη ζητά ο Συντονιστής Διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του ΓΝ «Γ. Παπανικολάου», κ. Καπραβέλος, τονίζοντας πως πρέπει πάσει θυσία να αποφευχθεί ένα νέο «σενάριο Νοεμβρίου». 

«Εξαιρετικά απίθανη» χαρακτηρίζει τη συσχέτιση του εμβολίου για τον κορονοϊό με τη σπάνια νόσο Guillain-Barre ο καθηγητής Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, μιλώντας στο iEidiseis για την περίπτωση της νοσηλεύτριας στην Κέκρυρα που φέρεται να διαγνώστηκε με το εν λόγω σύνδρομο.

Στο «κόκκινο» βρίσκονται τα νοσοκομεία της Πάτρας, με τους γιατρούς να κρούουν «καμπανάκι» για την «ανεξέλεγκτη» εξάπλωση του κορονοϊού στην περιοχή. Μάλιστα καταθέτουν τις δικές τους προτάσεις για «άλλη στρατηγική, άλλη στοχοθεσία, άλλες ιεραρχήσεις και προτεραιότητες», προκειμένου η Αχαϊα να μη «γίνει Θεσσαλονίκη».

Φωτογραφίες και πλάνα αστυνομικής βίας κατέγραψαν φωτορεπόρτερ και χρήστες των social media μετά την πραγματοποίηση ακόμη μίας κινητοποίησης της εκπαιδευτικής κοινότητας κατά των προωθούμενων διατάξεων του Υπουργείο Παιδείας.

«Καμπανάκι» από τους γιατρούς για την αύξηση των εισαγωγών ασθενών στο «Σωτηρία». Η πίεση αρχίζει να «περνά» από τις απλές κλίνες στις ΜΕΘ, καθώς ο κορονοϊός εξακολουθεί να «καλπάζει» στην Αττική.

Τα πρώτα σημάδια της πίεσης του ΕΣΥ έκαναν την εμφάνισή τους στην Πάτρα, όπου λαμβάνονται αυστηρότερα μέτρα, καθώς, όπως λένε στο iEidiseis γιατροί της πόλης, είναι ορατή η αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία. Την ίδια ώρα, προβληματισμό δημιουργούν οι αναφορές των υγειονομικών για αρκετά νέα περιστατικά του ιού σε παιδιά.

Κλήση στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης για παράβαση του νόμου περί «Δημόσιων Υπαίθριων Συναθροίσεων» έλαβε η πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ, με αφορμή κινητοποίηση των νοσοκομειακών γιατρών προ μηνών!

Σελίδα 1 από 158

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις