Ελλάδα

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Απότομη αλλαγή του καιρού σε 10 μέρες – Τι έρχεται

Αν επαληθευθούν οι μακροχρόνιες προβλέψεις τότε ο καιρός αλλάζει ραγδαία, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Άλλη μία δύσκολη ημέρα καιρικά η σημερινή, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη. Τα 30άρια θα επιμείνουν στα ανατολικά, ενώ από τα δυτικά θα πέσει λίγο η θερμοκρασία, με τα θερμόμετρο να δείχνει τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Ταυτόχρονα, η αφρικανική σκόνη υποχωρεί από το απόγευμα, ενώ μέχρι τα τέλη της εβδομάδας δεν αναμένεται νέο ισχυρό επεισόδιο.

Ηλιόλουστη θα είναι η Αττική, με τον υδράργυρο γύρω από τον Υμηττό να αγγίζει ακόμα και τους 30 βαθμούς Κελσίου. Στους 27 ο υδράργυρος στη Θεσσαλονίκη.

Αναφορικά με την εξέλιξη του καιρού, η θερμοκρασία θα σημειώσει μία μικρή πτώση, ωστόσο θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Μέχρι τέλος της εβδομάδας, τα θερμόμετρα θα δέιχνουν 26 με 27 βαθμούς.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκη, για τις επόμενες 10 ημέρες η ανομβρία θα συνεχιστεί, καθώς δεν αναμένονται επεισόδια βροχής. Όμως ο Απρίλιος θα μας τα χαλάσει, σύμφωνα με τα μακροπρέθεσμα στοιχεία, καθώς μετά τις 10 του μήνα φαίνεται μία διαφορετική κυκλοφορία, η οποία θα δώσει περισσότερες βροχές.

Μένει, όμως, αν επιβεβαιωθεί από νεότερα καιρικά στοιχεία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κίνηση στους δρόμους: «Στο κόκκινο» οι κεντρικοί δρόμοι της Αττικής - Καθυστερήσεις και στην Αττική οδό
Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Δίκες
Chevron Right