Ελλάδα

Χαλκίδα: Τον δολοφόνησε σε αμόκ με πισώπλατες μαχαιριές και περίμενε την Αστυνομία

Η σύντροφος του θύματος ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας στη Χαλκίδα.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας του 42χρονου ξυλουργού από γυναίκα, η οποία φέρεται να συνδεόταν μαζί του ερωτικά στη Χαλκίδα, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το iΕidiseis.

Ήταν 07:55 το πρωί του Σαββάτου (20/01) όταν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από γυναίκα, η οποία μιλούσε σπαστά Ελληνικά, ότι επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλκίδα, δίπλα από το 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, λαμβάνει χώρα επεισόδιο με μαχαίρι, μεταξύ άνδρα και γυναίκας.

Πέντε λεπτά αργότερα πραγματοποιήθηκε κλήση στην Αστυνομία από γυναίκα, που δήλωσε ότι διαμένει στην οδό 28ης Οκτωβρίου και βλέπει από το μπαλκόνι της οικίας της γυναίκα να μαχαιρώνει τον άνδρα της. Την 08.01 ώρα, πραγματοποιήθηκε και άλλη κλήση από άγνωστο άνδρα για το ίδιο επεισόδιο. Σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί που εντόπισαν αιμόφυρτο άντρα στη μέση του δρόμου, σε εμβρυακή στάση, φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα. Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του 42χρονου.

Δίπλα από τον θανάσιμα τραυματισμένο άντρα βρισκόταν η 38χρονη δολοφόνος, έχοντας αίματα στα ρούχα και στα χέρια της. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι φέρεται να τον μαχαίρωσε πισώπλατα. Σε κοντινή απόσταση ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του θύματος, όπου έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε μαχαίρι το οποίο έφερε αίμα.

Στο Τ.Α. Χαλκίδας οδηγήθηκε και η σύζυγος του θανάσιμα τραυματία, η οποία δίνει κατάθεση στους αστυνομικούς. Πηγές από την ΕΛ.Α.Σ. κάνουν λόγο για έγκλημα με ερωτικό κίνητρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
AAΔΕ: 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη
Άρχισε η κακοκαιρία: Χιόνια στη Φλώρινα – Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τις επόμενες ώρες
Chevron Right