Η έκκληση της Αθηνάς Ευμορφιάδη στους συμπαίκτες της για να την ψηφίσουν, καθώς δεν αντέχει άλλο μακριά από το παιδί της, εμπνέει μία σιγουριά στους Διάσημους ως προς τον παίκτη που θα αποχωρήσει σήμερα από το Survivor. Όμως, η αποχώρηση αυτή, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, δεν θα έρθει και το παρεάκι των «κόκκινων» αναμένεται να δεχθεί ένα μεγάλο χαστούκι.
Υπενθυμίζεται ότι εκτός από την Αθηνά, υποψήφιοι ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που αναδείχθηκε από την κάλπη στη δεύτερη έκτακτη ψηφοφορία, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Οι ελπίδες των περισσότερων Διασήμων είναι πως η έκκληση της Αθηνάς θα πιάσει τόπο και το τηλεοπτικό κοινό, όπως έκανε και στην περίπτωση της Παρασκευής, θα την «λυπηθεί» και δεν θα της δώσει θετικές ψήφους. Όμως, το κοινό είναι απρόβλεπτο και κάνει την έκπληξη….
Την Μυριέλλα δεν θα μπορούσε να μην την κρατήσει μέσα στο παιχνίδι, καθώς όλοι περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί ο έρωτάς της με τον Κατσαούνη, ενώ και η Ευρυδίκη φαίνεται πως έχει αποκτήσει το δικό της κοινό.
Έτσι, η «μάχη» δόθηκε ανάμεσα σε Λάμπρο Κωνσταντάρα και Αθηνά Ευμορφιάδη, με την ανατροπή να γίνεται και να αποχωρεί ο δημοσιογράφος.
Αυτό που μένει τώρα να δούμε είναι πώς θα αντιδράσουν οι κόκκινοι που μένουν μόνο με δύο άνδρες στο παιχνίδι, τον Απόστολο Ρουβά και τον Άρη Σοϊλέδη. Πώς θα αντιδράσει επίσης, η Αθηνά Ευμορφιάδη, η οποία ξέσπασε χθες σε κλάματα, όταν είδε το μήνυμα της κόρης της.