Ελλάδα

Θέματα Βιολογίας και Κοινωνιολογίας στα ΓΕΛ για τις Πανελλήνιες 2020

Δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις για την Κοινωνιολογία και τη Βιολογία στο iEidiseis.

Σε Κοινωνιολογία και Βιολογία εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ.

Το iEidiseis, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό «ΡΟΜΒΟΣ», αναρτά τα θέματα και τις απαντήσεις τους.

Στην Κοινωνιολογία, τα θέματα ήταν κατανοητά, χαρακτηρίζονται από ευκρίνεια και σαφηνεια. Καλύπτουν ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της ύλης, δεν απαιτούσαν κριτική σκέψη, αλλά απαιτούσαν μια συνδυαστική προσέγγιση. Η παρουσίαση των θεμάτων ήταν οικεία προς τα παιδιά. Ένας πολύ καλά προετοιμασμένος μαθητής μπορεί κάλλιστα ν’ αγγίξει το άριστα!

Στη Βιολογία, σύμφωνα με τους καθηγητές του Ρόμβου, τα σημερινά θέματα χαρακτηρίζονται ως αναμενόμενα, για καλά προετοιμασμένους μαθητές. Είναι ευκολότερα από τα περσινά και καλύπτουν μεγάλο εύρος της ύλης.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ 2020 ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Οι απαντήσεις στα θέματα της κοινωνιολογίας 2020

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ

ΒΙΟΛΟΓΙΑ 2020 (ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ) ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

-ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΒΙΟΛΟΓΙΑ (ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ – Ημερήσια)

ΒΙΟΛΟΓΙΑ (ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ – Εσπερινά)

ΒΙΟΛΟΓΙΑ (ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ – Ημερήσια)

ΒΙΟΛΟΓΙΑ (ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ – Εσπερινά)

romvos

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

Οι πανελλήνιες συνεχίζονται την επόμενη εβδομάδα για τους υποψηφίους των ΓΕΛ με την εξέταση στη Φυσική στις 22/6 (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στις 24/6 με την Ιστορία και την Πληροφορική, των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εξέταση στις 26/6 στην Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που θα δώσουν με το παλαιό σύστημα, θα έχουν κατά βάση κοινό πρόγραμμα με όσους δώσουν με το νέο, με εξαίρεση:

την εξέταση των Λατινικών (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών) στις 22/6,
την εξέταση του μαθήματος «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) στις 24/6
και την εξέταση του μαθήματος «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) στις 26/6.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: Πού θα γίνουν αιτήσεις για 300.000 δικαιούχους
Αυτά είναι τα θέματα στην Κοινωνιολογία 2020
Chevron Right