Ελλάδα

Σαντορίνη: Συνελήφθη λιμενικός μετά από μήνυση γυναίκας για ξυλοδαρμό

Οι αστυνομικοί του Τμήματος στη Σαντορίνη αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και αυτόπτες μάρτυρες.

Στη σύλληψη ενός 37χρονου λιμενικού προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στη Σαντορίνη, μετά από μήνυση γυναίκας σε βάρος του για ξυλοδαρμό.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη Θήρα.  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην καταγγελία αναφέρεται ότι ο 37χρονος εξύβρισε και στη συνέχεια βγήκε από το αυτοκίνητό του και γρονθοκόπησε στο πρόσωπο 49χρονη γυναίκα για ασήμαντη αφορμή. Το αποτέλεσμα ήταν το θύμα να πέσει στο οδόστρωμα και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Θήρας πέρασαν χειροπέδες στον 37χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες και εξύβριση.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη με τις Αρχές να αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και αυτόπτες μάρτυρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Θεσσαλονίκη: Χρειαζόταν νέα ταυτότητα για να ταξιδέψει, αλλά λόγω των αρνητών περίμενε… 36 ώρες στην ουρά
Ολένα Zελένσκα: «Χρειάζομαι τον άντρα μου, όχι μια ιστορική προσωπικότητα δίπλα μου»
Chevron Right