Η προφυλακισμένη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου παραδέχτηκε χθες πως έψαχνε μέσα από το διαδίκτυο πληροφορίες για θανατηφόρες ουσίες.
Όπως υποστήριξε, ήθελε να διαπιστώσει από μόνη της, με τις δικές της ιατρικές γνώσεις, ποια ήταν η αγωγή που δινόταν στο παιδί και ας είχε δίπλα της εξειδικευμένους γιατρούς που έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν στη ζωή την 9χρονη.
Οι εξελίξεις όμως γύρω από την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, διαδέχονται η μία την άλλη.
Σε συνέχεια των αποκαλύψεων με το τι έψαχνε η 33χρονη στο διαδίκτυο, προέκυψε πως είχαν γίνει αναζητήσεις ιατροφαρμακευτικών προϊόντων και ουσιών από e-mail το οποίο φαίνεται πως ανήκει στον Μάνο Δασκαλάκη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», πρόκειται για το tanalias219@gmail.com το οποίο φαίνεται να ανήκει στον πατέρα των κοριτσιών, καθώς χρησιμοποιείται το ψευδώνυμο που είχε ως τερματοφύλακας και η ημερομηνία της γέννησής του, δηλαδή 21/9.
Η 33χρονη είχε πει σε συνέντευξή της πως «και ο Μάνος έμπαινε στο τάμπλετ», βάζοντάς τον στο κάδρο των υπόπτων, ωστόσο δεν έχει προσδιοριστεί για το ποια συσκευή αφορούν οι αναζητήσεις με το εν λόγω e-mail.
Εντύπωση προκαλεί δε η απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος είπε στην ανακρίτρια ότι «όλα τα είχε δημιουργήσει και τα διαχειριζόταν η σύζυγός του».
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ
Εικόνες «ντοκουμέντα» για την κεταμίνη
Εντωμεταξύ, ο τηλεοπτικός σταθμός «Mega» έφερε χθες στο φως εικόνες που κατά το ρεπορτάζ του καναλιού αποτελούν ντοκουμέντα από τις αναζητήσεις της 33χρονης στο διαδίκτυο για κεταμίνη.
Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ:
– Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε 27 αναζητήσεις ιατροφαρμακευτικών προϊόντων από τις 12/01/2022 ως τις 30/03/2022, οπότε και συνελήφθη.
– Την περίοδο 12/01/2022 με 16/01/2022, που η Τζωρτζίνα δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε «αναισθητικά φάρμακα».
– Στις 17/01/2022, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε βιβλία ενός εκδοτικού οίκου που σχετίζονται με αναισθησίες. Στους διαδικτυακούς τόπους των εν λόγω βιβλίων υπάρχουν αναφορές σε χρήση κεταμίνης. Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως η κεταμίνη μπορεί σε μεγάλες δόσεις να δημιουργήσει προβλήματα υγείας ή ακόμα και να οδηγήσει στον θάνατο.
Στις 26/01/2022, ενόσω η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν, η Ρούλα Πισπιρίγκου «πήγε» διαφήμιση από το Google για προϊόντα τύπου κεταμίνης, αλλά ακόμη και για την ίδια την κεταμίνη.
Κατά τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ωστόσο. δεν έχει γίνει γνωστό τι αναζητήσεις είχε κάνει προκειμένου να τις εμφανίσει η Google τις εν λόγω διαφημίσεις.