Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Συλλαλητήριο για τις νέες ταυτότητες – «Όχι στο χάραγμα και τον αντίχριστο»

Συλλαλητήριο για τις νέες ταυτότητες στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε σήμερα (3/9) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κινητοποίηση κατά της έκδοσης των νέων ταυτοτήτων, πραγματοποίησαν πολίτες στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι τις χαρακτηρίζουν ως «ηλεκτρονική σκλαβιά».

Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν περίπου 2000 άτομα, που ήρθαν μάλιστα από διάφορα μέρη της Βόρειας Ελλάδας με λεωφορεία.

Κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου μίλησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης ΓΟΧ Ευθύμιος, που σημείωσε πως «λέμε όχι στο χάραγμα και τον αντίχριστο».

Οι αρνητές ιερείς που πήραν πρώτοι τον λόγο, είπαν πως οι νέες ταυτότητες είναι ένα «φακέλωμα που επανέρχεται μετά από 40 χρόνια». Και συνέχιζαν: «Δεν πρόκειται με τη βοήθεια του Θεού να πάρουμε τις νέες ταυτότητες που βάναυσα προσβάλουν την υπόστασή μας, ως χριστιανών και Ελλήνων».

Ο Αρχιεπίσκοπος Θεσσαλονίκης των παλαιοημερολογιτών, άσκησε δριμεία επίθεση προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, τονίζοντας ότι ειναι προδότης. Του επιτέθηκε μάλιστα και για το γεγονός ότι στην επίσκεψή του στην Λήμνο μαζί με τον Πάπα της Ρώμης δεν φορούσε σταυρό.

Το κάλεσμα έγινε μέσω social media από οργανώσεις που είχαν πρωτοστατήσει και στις διαμαρτυρίες κατά των εμβολίων του covid – 19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Οι 6 περιοχές που θα βρεθούν στο μάτι της «ψυχρής λίμνης» - Ενεργοποιείται το 112 για την κακοκαιρία
Ευγενία Σαμαρά: Έκανε αποκαλύψεις για το Switch και τον Σασμό
Chevron Right