Ελλάδα

Αλμυρός: Νέα αποκάλυψη για το λούνα παρκ του θανάτου

Σε κλίμα οδύνης έγινε το πρωί της Τρίτης στον Αλμυρό Βόλου, η κηδεία του άτυχου 14 ετών κοριτσιού, που έχασε τη ζωή της όταν τραυματίστηκε θανάσιμα στο Λούνα Παρκ. Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της ήταν η μητέρα και τα αδέλφια της εκλιπούσας, ενώ η κηδεία έγινε χωρίς την παρουσία του πατέρα της, ο οποίος δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω της υγείας του.

 

Όσον αφορά στη δικαστική πλευρά του περιστατικού, οι εμπειρογνώμονες μέσα στις επόμενες 7 ημέρες θα ολοκληρώσουν το πόρισμά τους και ίσως ρίξουν φως στην υπόθεση.

Την ίδια ώρα, μία ακόμη αποκάλυψη σχετικά με την τραγωδία έρχεται στο φως από τους δικηγόρους Μιχάλη Δημητρακόπουλο και Διαλεκτή Κοτζαμανίδου, οι οποίοι είχαν χειριστεί την υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού της 9χρονης στη Χαλκίδια, και δηλώνουν πως ο Αρειος Πάγος το 2007 είχε κρίνει με απόφασή του ότι «το μηχάνημα τύπου «χαλί» είναι ακατάλληλο για παιδιά και προορίζεται μόνο για ενήλικες», μιλώντας στο in.gr.

«To ίδιο μηχάνημα χρησιμοποιήθηκε και στον Αλμυρό Βόλου με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο της 13χρονης», προσθέτουν οι δικηγόροι της οικογένειας. «Η αδιαφορία στο ενδεχόμενο να πεθάνει ένας άνθρωπος δεν συνιστά αμέλεια αλλά ενδεχόμενο δόλο με τις έννομες συνέπειες που αυτό συνεπάγεται», καταλήγουν.

Από την πλευρά της πάντως η ιδιοκτήρια του μοιραίου λούνα παρκ, μέσω του δικηγόρου της, απορρίπτει τις αιτιάσεις αυτές που αφορούν στο ηλικιακό όριο χρήσης του παιχνιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πού οφείλονται οι περισσότερες πρώιμες καρδιαγγειακές νόσοι
Συγκρούστηκαν αεροσκάφη στη Μόσχα - Απομακρύνονται οι επιβάτες
Chevron Right