Ελλάδα

Αντίπαρος: Βρέθηκε πτώμα σε παραλία

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε σε παραλία στην Αντίπαρο, σημαίνοντας συναγερμό στο Λιμενικό. 

Συναγερμός σήμανε, την Παρασκευή (17/06), στην Αντίπαρο καθώς βρέθηκε πτώμα και, μάλιστα, σε προχωρημένη σήψη σε κάποια παραλία του νησιού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα το οποίο επικαλείται σε σχετική δημοσίευση η τοπική ιστοσελίδα cyclades24.gr, οι Αρχές ενημερώθηκαν τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής για ύπαρξη σορού, σε κατάσταση μουμιοποίησης, σε παραλία της περιοχής «ΜΑΣΤΙΧΙΑ» της νήσου Αντίπαρου.

Ως εκ τούτου, στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και ανέσυραν τη εν λόγω σορό, αγνώστων λοιπών στοιχείων, η οποία πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου.

Εκτιμάται ότι το άψυχο σώμα είναι πιθανό να ανήκει σε μετανάστη από τα ναυάγια τα οποία προκλήθηκαν στις Κυκλάδες κατά την περίοδο των περασμένων Χριστουγέννων, που κόστισαν τη ζωή δεκάδων ανθρώπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γιατί απουσιάζει η «κοινωνία των πολιτών» από τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά;
Φωτιά στη Σκόπελο - Τέθηκε υπό έλεγχο
Chevron Right