Ελλάδα

Δολοφονία Άλκη: Μήνυμα που συγκλονίζει – «Ντρέπομαι ως άνθρωπος, αποτύχαμε»

Ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές έστειλε ένας επιχειρηματίας εστίασης για την εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. 

Η δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και έτσι πολλά είναι τα μηνύματα που καταδικάζουν απερίφραστα όχι μόνο ό,τι έγινε, αλλά και την κοινωνία γενικότερα.

Μάλιστα, ένα από αυτά τα μηνύματα ραγίζει καρδιές και προβλήθηκε με τη βοήθεια προτζέκτορα το βράδυ της Πέμπτης (03/02) σε τοίχο εστιατορίου στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της τοπικής ιστοσελίδας grtimes.gr, το μήνυμα προβλήθηκε από τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους του καταστήματος εστίασης «Λατέρνα».

«Ντρέπομαι ως άνθρωπος, σκεπτόμενος δύο γονείς, ζωντανούς – νεκρούς. Ντρέπομαι. Να κοιτάξω μπρος; Να κοιτάξω πίσω; Να κοιτάξω στο σήμερα; Αποτύχαμε. Καλό ταξίδι, αγοράκι μου. Συγγνώμη…», έγραφε το μήνυμα στον τοίχο. 

toixos thessaloniki alkis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μέτρα στην εστίαση: Τι ισχύει για εστιατόρια, μπαρ, νυχτερινά κέντρα
Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Η ημερομηνία έναρξης και οι δικαιούχοι
Chevron Right