Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης στον 19χρονο Άλκη.

Έφοδο σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης ειδική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας στην οδό Π.Π. Γερμανού στο ύψος της οδού Σβώλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες του grtimes, δυνάμεις της αστυνομίας και συγκεκριμένα της υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας έκαναν έφοδο σε διαμέρισμα επί της Παλαιών Πατρών Γερμανού στο κέντρο της πόλης, που στεγάζεται ο Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Θύρα 4.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα ευρήματα και την εξέλιξη των ελέγχων.

Υπενθυμίζεται, ότι η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονικής επίθεσης του 19χρονου.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πανελλήνιες 2022: Αλλαγές στην ανακοίνωση των βάσεων
Ηλιόπουλος: Άμεση αύξηση του κατώτατου στα 800 ευρώ και μείωση του ΕΦΚ σε καύσιμα, φυσικό αέριο
Chevron Right