Ελλάδα

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ξαναχτυπά: «Όχι στη ”μητριαρχία”»

Συνεχίζει η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Μετά τον νέο σάλο που προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλώντας για τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο, η Αφροδίτη Λατινοπούλου εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις αγανάκτησης.

Η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας επανήλθε με καινούργια «επιχειρήματα» και το σύνθημα «Όχι στη ”μητριαρχία”». Τα σχόλια κάτω από τη νέα δημοσίευσή της είναι εκατοντάδες και οργισμένα στην πλειονότητά τους. 

«56χρονος δολοφονείται από τη σύντροφό του. Ηράκλειο 7/19 Άντρας δολοφονείται από τη 42χρονη σύντροφο του. Αθήνα 5/20 Στον ύπνο του δολοφονούν μητέρα κ κόρη 49χρονο. Θεσσαλονίκη 6/ 20 54χρονη δολοφονεί με τηγάνι τον 89χρονο πρώην πεθερό της. Θεσσαλονίκη 7/20 Όχι στη ”μητριαρχία”», γράφει σε ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter. 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ο καιρός αύριο Τρίτη 20/7
Επανεξέταση για τις παραβιάσεις ασφαλείας στον τελικό του Euro 2020 από την Αγγλική Ομοσπονδία
Chevron Right