Ελλάδα

Πειραιάς: Ανατροπή με την αναχώρηση της Αγίας Ζώνης – Τρεις ώρες αναμονή για το προσκύνημα

Πολλοί πιστοί ζητούν να παραμένει περισσότερο η Αγία Ζώνη της Παναγίας στον Άγιο Νικόλαο στον Πειραιά, για να προλάβουν να προσκυνήσουν.

Ανατράπηκαν οι σχεδιασμοί για αναχώρηση της Αγίας Ζώνης της Παναγιάς το πρωί της Κυριακής, μετά τη Θεία Λειτουργία στον Άγιο Νικόλαο Πειραιά.

Χιλιάδες πιστοί προσήλθαν μαζικά για να προσκυνήσουν την Αγία Ζώνη, τόσο την ημέρα όσο και τις νυχτερινές ώρες, με την αναμονή να ξεπερνά ακόμα και τις τρεις ώρες, σύμφωνα με το Piraeus Press.

Έτσι, δόθηκε παράταση και τελικά η αναχώρηση της Αγίας Ζώνης για το Άγιο Όρος θα γίνει τη Δευτέρα στις 12:00 μμ.

Ωστόσο, πολλοί είναι οι πιστοί που ζητούν να δοθεί και νέα παράταση, καθώς έρχονταο από όλη την Αττική και μερικοί δε κατάφεραν τελικά να πάνε να προσκυνήσουν.

Δείτε φωτογραφίες από τον ναό

zoni1

zoni2

zoni3

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
ΠΟΣΟΨΥ: Επιτέλους προστασία στους πολίτες με ψυχικές διαταραχές
The Voice: Η Παυλίνα ξεσήκωσε τους κριτές και τραγούδησαν μαζί της
Chevron Right