Ελλάδα

Αγωνία για τον 36χρονο ορειβάτη που αγνοείται στον Όλυμπο – Εκδόθηκε Silver Alert

Silver alert για τον ορειβάτη στον Όλυμπο που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 3 Ιουλίου. 

Αγωνία επικρατεί για τον 36χρομο ορειβάτη που αγνοείται εδώ και 10 μέρες στον Όλυμπο

Για την εξαφάνιση του 36χρονου άνδρα εκδόθηκε μάλιστα και silver alert δημοσιοποιώντας τα στοιχεία του και χαρακτηριστικά που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης εξαφανίστηκε στις 3 Ιουλίου 2021. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι εύσωμος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρη μπλούζα με στάμπα, μπλε σορτσάκι και χοντρά καφέ ορειβατικά μποτάκια. Φοράει σκουλαρίκι και στα δύο αυτιά.

Το Σάββατο 3/7/2021 ξεκίνησε από το Άνω Πηγάδι Λιτοχώρου πεζός για ορειβασία στο όρος Όλυμπος. Την ίδια μέρα επικοινώνησε με τους οικείους του από την περιοχή Λιβαδάκια, όπου και κατασκήνωσε με σκοπό να συνεχίσει τον περίπατό του στις γύρω περιοχές. Έκτοτε, το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο.

Μαζί του είχε ένα σακίδιο, το οποίο όμως βρέθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ, που ήδη ερευνούν την περιοχή. Στο σακίδιο βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο και το tablet του.

Οποιοσδήποτε γνωρίζει στοιχεία ας επικοινωνήσει με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση αντί για ενίσχυση του ΕΣΥ σχεδιάζει κλείσιμο νοσοκομείων
Live η παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον αυτοκινητόδρομο Ε-65
Chevron Right