Ελλάδα

Νίκος Ξανθόπουλος: Σήμερα η κηδεία του – Η επιθυμία που δεν πραγματοποιήθηκε

Σήμερα θα τελεστεί η κηδεία του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου, που πέθανε σε ηλικία 89 ετών.

Στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης λένε το «αντίο» στον μεγάλο ηθοποιό, Νίκο Ξανθόπουλο, η οικογένειά του, οι συγγενείς του και πλήθος συναδέλφων του.

Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του στις 13:00, θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη του στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, με την κηδεία του να είναι πολιτική.

Η σορός του ηθοποιού θα βρίσκεται από τις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών.

Οι πολίτες που θέλουν να τον αποχαιρετήσουν, θα έχουν την δυνατότητα να το κάνουν στη μία ώρα που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη του τρισάγιου που θα ψαλεί, στον ίδιο χώρο, στις 13.00.

Εκεί θα βρίσονται η σύζυγος Εριφύλη, τα τέσσερα παιδιά του – τρεις γιοι και μια κόρη – και τα εγγόνια του.

Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στο «Σπίτι του Ηθοποιού» (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου).

Αν και η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού ήταν η ταφή να γίνει δίπλα στο παρεκκλήσι που έχτισε στο σπίτι του στην Παλλήνη, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν παρέστη δυνατό και η σορός του ηθοποιού θα αποτεφρωθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας μετά την κηδεία.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η Τουρκία δεν επανεντάσσεται στο πρόγραμμα των F-35
«Το Χάρβαρντ θα έπρεπε να ντρέπεται» - Αντιδράσεις για τη διάλεξη της Κιμ Καρντάσιαν
Chevron Right