Ελλάδα

Νίκαια: «Συγχωρώ τον οδηγό» λέει ο πατέρας της 6χρονης – Ελεύθερος 40χρονος οδηγός

Τη συγχώρεσή του προς τον οδηγό του φορτηγού που παρέσυρε και σκότωσε την 6χρονη κόρη του στη Νίκαια έδωσε ο πατέρας της άτυχης Παναγιώτας, ζητώντας συγγνώμη από γονείς που δεν μπόρεσε να δωρίσει τα όργανα του παιδιού του.

Το μεγαλείο της ψυχής του έδειξε ο πατέρας της 6χρονης που παρέσυρε φορτηγό και έκοψε το νήμα της ζωής της, χθες, στη Νίκαια. Ο πατέρας της μικρής Παναγιώτας, μιλώντας στον Alpha, συγχώρεσε τον οδηγό του φορτηγού και ζήτησε συγγνώμη από γονείς που δεν μπόρεσε να δωρίσει τα όργανα της άτυχης μικρούλας.

«Στη μνήμη του παιδιού μου συγχωρώ τον οδηγό. Δεν ξέρω αν έχει και αυτός παιδιά. Ήταν ένα αγγελούδι, ήταν τόσο όμορφο αυτό το κοριτσάκι που ο Θεός το ήθελε στο πλάι του», είπε ο πατέρας της επτάχρονης.

Παράλληλα, κι ενώ έγινε γνωστό πως τελικά δεν μπορεί να δωρίσει τα όργανα του παιδιού για ιατρικούς λόγους, ο τραγικός πατέρας ζήτησε συγγνώμη «που δεν πρόλαβε το παιδί μου να δωρίσει τα όργανά του».

«Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στους γονείς γιατί δεν μπόρεσα να βοηθήσω τα παιδάκια τους. Μου είπαν οι γιατροί ότι μόνο όταν ένας άνθρωπος είναι διασωληνωμένος, μπορεί να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήθελα να βοηθάω ανθρώπους και το είχα μεταδώσει και στο παιδί μου. Η κόρη μου μεταμορφώθηκε σε άγγελο. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα βρεθώ σε τέτοια θέση. Συγκλονιζόμουν και έκλαιγα όταν άκουγα γονείς να έχουν χάσει τα παιδιά τους», κατέληξε.

Σημειώνεται ότι με εντολή του εισαγγελέα ο οδηγός του φορτηγού αφέθηκε ελεύθερος, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος από το τμήμα Τροχαίας Κορυδαλλού.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
10 τρόποι για να μην κολλήσετε Covid-19 από το έγκριτο Nature
Χαρδούβελης: Οι τράπεζες είχαν «σκουριάσει», καινοτομίες και νέες επιχειρήσεις το μέλλον
Chevron Right