Ελλάδα

Εξαφάνιση 58χρονου από την Αργυρούπολη – Τι γράφει το Missing Alert

Τα ίχνη του χάθηκαν στις 19 Απριλίου. Τα στοιχεία του άνδρα που έχει εξαφανιστεί.

Missing Alert για την εξαφάνιση ενός 58χρονου από την περιοχή της Αργυρούπολης στην Αθήνα ενεργοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού», επισημαίνοντας ότι ο άνδρας που αγνοείται έχει προβλήματα υγείας τα οποία χρήζουν άμεσης ιατρικής φροντίδας και θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Δημόπουλο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 19/04/2023. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Δημήτρη Δημόπουλου στις 20/04/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των οικείων του.

Ο Δημήτρης Δημόπουλος έχει ύψος 1,70 μ., έχει βάρος 65 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι μπουφάν, γκρι παντελόνι φόρμας, λαδί μπλούζα και σκούρα μπλε παπούτσια. Φοράει γυαλιά οράσεως με μαύρο σκελετό.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται ότι θα χάσει τις εκλογές
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποχαιρετά τη Μυρσίνη Ζορμπά: Σημάδεψε με τη σκέψη και τη δράση της τη νεότερη ιστορία
Chevron Right