Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – Ρεύμα υψηλής τάσης χτύπησε εργαζόμενο

Μπλακ άουτ στη μισή Αλεξανδρούπολη μετά από σοβαρό ατύχημα με γερανό. Χαροπαλεύει ο οδηγός που κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης.

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης οδηγός οχήματος επειδή ακτινοβολήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης.

Πρόκειται για χειριστή γερανοφόρου οχήματος βαρέου τύπου, ο οποίος στις 2 το μεσημέρι και ενώ εργαζόταν στην κατασκευή FSRU στην περιοχή Απαλού Αλεξανδρούπολης κάνοντας όπισθεν το μηχάνημα, χτύπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης με αποτέλεσμα ο ίδιος να ακτινοβοληθεί.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως οι συνάδελφοι του οι οποίοι τον απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του. Από εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο ΠΓΝΑ. Αμέσως μετα ξέσπασε πυρκαγιά η οποία κατέκαψε ολοσχερώς το μηχάνημα γνωστής εταιρείας γερανοφόρων στην περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση τρία οχήματα της ΠΥ σύσσωμη η διοίκηση και 6 άνδρες Το περιστατικό δημιούργησε μπλακ -άουτ στη μισή σχεδόν Αλεξανδρούπολη προκαλώντας εκατοντάδες εγκλωβισμούς ανθρώπων σε ασανσέρ. Η επιχείρηση συνεχίζεται.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζει ως πλάκα τους εκβιασμούς εργοδότη προς εργαζόμενους»
Νέα Φιλαδέλφεια: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το πανηγύρι της Πρωτομαγιάς - Κλειστή η Δεκελείας
Chevron Right