Ελλάδα

Αργολίδα: «Προσπαθώ να βγάλω τι έχει γίνει και με άλλα παιδιά», λέει η μητέρα του 12χρονου που έπεσε θύμα ασέλγειας από παπά

Ξέσπασε η μητέρα του ανήλικου που έπεσε θύμα ασέλγειας σε χωριό της Αργολίδας – Την Τρίτη στον ανακριτή ο αρχιμανδρίτης.

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης έχει πάρει η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 12χρονου παιδιού από αρχιμανδρίτη σε χωριό της Αργολίδας, καθώς ο κατηγορούμενος αναμένεται να βρεθεί την Τρίτη ενώπιον του ανακριτή. 

Ο ιερέας συνελήφθη χθες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας έπειτα από την αποστολή άσεμνου βίντεο σε ανήλικο, με τις αρχές να ερευνούν αν υπάρχουν άλλα παιδιά που είχαν γίνει αποδέκτες παρόμοιων ενεργειών, ενώ ο ίδιος είχε δράση κοντά στη νεολαία ως δάσκαλος κατηχητικού και ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φέρεται να ήταν ο πνευματικός του ανήλικου. Ο ίδιος εμφανίζεται να κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο τον εαυτό του γυμνό να κάνει άσεμνες κινήσεις, σε βίντεο το οποίο έστειλε μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης στο παιδί.

Η πράξη του έγινε αντιληπτή από τους γονείς του παιδιού που αναγνώρισαν την φωνή του κατηγορούμενου αρχιμανδρίτη και άμεσα τον κατήγγειλαν.

Η μητέρα του παιδιού μίλησε στην ΕΡΤ και τόνισε ότι «υπάρχει μια σοβαρότητα τι έχει γίνει στα υπόλοιπα παιδιά. Εγώ αυτό προσπαθώ να βγάλω, τι έχει γίνει και με άλλα παιδιά. Το δικό μου παιδί δεν το έχει ακουμπήσει, δεν πρόλαβε. Αν το είχε ακουμπήσει θα ήμουν εγώ στη θέση του τώρα, να δικάζομαι. Δεν το έχει ακουμπήσει, το προλάβαμε γιατί το παιδί μας μίλησε αμέσως και αμέσως δράσαμε με τη Δίωξη. Ποιο γρηγορα δεν γινόταν. Μορφωμένοι είμαστε καταλαβαίνουμε από τη συνομιλία και όλα αυτά πως υπάρχει και άλλο “παρακλάδι”».

Η σύλληψη του προκάλεσε και την αντίδραση της τοπικής Μητρόπολης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας φέρεται να ισχυρίστηκε πως το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στον 12χρονο και πως προοριζόταν για άλλον ενήλικο παραλήπτη.

Στο «μικροσκόπιο» των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας πλέον έχουν μπει οι ηλεκτρονικές συσκευές του 40χρονου με την προανάκριση να διενεργείται από το τμήμα ασφαλείας Ναυπλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κιβωτός του Κόσμου – Πατέρας Αντώνιος: «Δεν υπήρχε κάποιος δόλος στα οικονομικά»
«Δεν είχα γάλα να ταΐσω το παιδί»: Τι υποστήριξε η 27χρονη που εγκατέλειψε το μωρό της στην Ξάνθη
Chevron Right