Ελλάδα

Ρόδος: Άγνωστος εκβίαζε 26χρονο ότι θα διαρρεύσει γυμνό βίντεό του

Ο 26χρονος από τη Ρόδο κατήγγειλε τον εκβιασμό του, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του δράστη.

Άγνωστος απειλούσε έναν 26χρονο στη Ρόδο ότι αν δεν του καταβάλει χρήματα θα διέρρεε γυμνό βίντεο του στους φίλους και την οικογένειά του.

Ο 26χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Σύμφωνα με τα όσα είπε και έγιναν γνωστά στην εφημερίδα «Δημοκρατική» του νησιού των Δωδεκανήσων, ο άγνωστος άντρας ζήτησε από τον νεαρό να γδυθεί, όπως και τελικά έκανε.

Μετά τη λήξη της βιντεοκλήσης, ο άγνωστος έστειλε μηνύματα στον 26χρονο πως αν δεν προχωρήσει σε κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμό γνωστής πλατφόρμας που παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων, θα δημοσιεύσει το γυμνό βίντεο που είχε καταγράψει σε φίλους και στην οικογένειά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αποκάλυψη από τον Σταλόνε: Έχασε τη μνήμη του λόγω του «Ρόκι» - Η διατροφή που ακολουθεί
Τελευταία προσπάθεια διάσωσης των «5» του χαμένου υποβρυχίου - Φόβοι ότι εξαντλήθηκε το οξυγόνο
Chevron Right