Ελλάδα

Amanzoe: Επαναλειτουργεί στις 9 Ιουλίου μετά την καταστροφική φωτιά

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που υπέστη ζημιές από τη φωτιά στην Αργολίδα, ξεκινά να λειτουργεί και πάλι.

Από το Σάββατο 9 Ιουλίου το ξενοδοχείο Amanzoe στο Κρανίδι, όπου είχε ξεσπάσει φωτιά, θα ξαναρχίσει να λειτουργεί και θα καλωσορίσει ξανά τους επισκέπτες του, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Η επανέναρξη της λειτουργίας μας αρχικά θα αφορά έναν επιλεγμένο αριθμό βιλών και παραθαλάσσιων καμπανών, τις οποίες θα ακολουθήσουν αρκετά Pavilion από την Πέμπτη 21 Ιουλίου, αναφέρει η εταιρεία και σημειώνει ότι «χάρη στις ηρωικές προσπάθειες των τοπικών αρχών και των εθελοντών, η έκταση της πυρκαγιάς δεν ήταν τόσο σφοδρή όσο αρχικά φοβόμασταν, επιτρέποντας έτσι στο Amanzoe να συνεχίσει επιτυχώς την λειτουργία του για τη θερινή περίοδο».

«Είμαστε ευγνώμονες που ένας περιορισμένος αριθμός Pavilion υπέστη μόνο εξωτερικές ζημιές, επιτρέποντάς μας έτσι να εντάξουμε τα δωμάτια ξανά στη δυναμικότητα του ξενοδοχείου μετά την ολοκλήρωση των ανακαινίσεων. Όλες οι υπηρεσίες και οι εγκαταστάσεις θα είναι πλήρως λειτουργικές», τονίζει καταλήγοντας.

Η φωτιά στο ξενοδοχείο Amanzoe

Φωτογραφίες του argolika.gr από τη φωτιά στο ξενοδοχείο Amanzoe.

ksenodoheio1

ksenodoheio2

ksenodoheio5

Το ξενοδοχείο Amanzoe πριν από τη φωτιά

https://www.instagram.com/p/CfWm3OWtAQ2/?hl=el

https://www.instagram.com/p/CfOPIBJse8_/?hl=el
 
https://www.instagram.com/p/CeYKceTMUpG/?hl=el
 
https://www.instagram.com/p/CeG5LJpOdnk/?hl=el
 
https://www.instagram.com/p/Ccp1TShsAQR/?hl=el
 
https://www.instagram.com/tv/Cbz_59eq5ZS/?hl=el

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Tik Tok: Γερουσιαστής των ΗΠΑ χορεύει twerk και βάζει τα γυαλιά στους φίλους της
Προειδοποίηση στη Γερμανία: Το φυσικό αέριο θα προκαλέσει «τσουνάμι» αυξήσεων το 2023
Chevron Right