Ελλάδα

Κάρπαθος: «Τίμησαν» τον πολιούχο με μουσική και φωτορρυθμικά στο νεκροταφείο

Με μουσική και φωτορρυθμικά στο νεκροταφείο γιόρτασαν τον Άγιο Νικόλαο στα Πηγάδια Καρπάθου – Τι υποστηρίζει ο δήμαρχος. 

Έναν μάλλον ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε να τιμήσει τον Άγιο Νικόλαο ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας στα Πηγάδια της Καρπάθου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού Γιάννη Νισύριο, ο οποίος μίλησε το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη ο πρόεδρος της κοινότητας με δική του πρωτοβουλία έβαλε στο νεκροταφείο μουσική και φωτορρυθμικά ενώ σ’ αυτό το «περίεργο» δεν υπήρχε κόσμος λόγω του lockdown.

«Ήταν πρωτοβουλία του προέδρου του δημοτικού διαμερίσματος, μόνο του προέδρου και όχι του συμβουλίου. Δεν το ήξερα, μόλις μπήκα στο γραφείο μου το πληροφορήθηκα. Είχαν φωτισμούς και μουσική. Είναι ο Άγιος Νικόλαος πολιούχος της τοπικής κοινότητας. Κακώς έγινε αυτό. Το καταδικάζουμε όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νισύριος.

Δείτε όσα είπε δήμαρχος με τον Γιώργο Παπαδάκη να μην πιστεύει στα αυτιά του:

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κλειστά σχολεία, ανοιχτά μαγαζιά
Ο Έκτορας Μποτρίνι στα Mad Awards
Chevron Right